Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

  Ben je op zoek naar een nieuwe laptop tas? Tegenwoordig werkt bijna iedereen op een laptop. Vaak krijg je daar van je werkgever ook een tas bij, maar die zijn niet altijd even mooi. Wanneer je je laptop regelmatig mee naar huis neemt kunnen we ons dus best voorstellen dat je een wat mooier exemplaar zou willen hebben. Daarom zijn de belangrijkste eisen aan laptoptassen hieronder op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je op moet letten wanneer je er eentje gaat kopen! Bekijk het gauw. 

  Stevigheid

  Laptoptassen moeten vooral stevig genoeg zijn. De tas heeft namelijk geen enkel nut wanneer jouw laptop alsnog beschadigd terwijl je deze netjes in je tas hebt gestopt. Natuurlijk kan een tas jouw laptop niet tegen alles beschermen, maar hij moet er wel voor zorgen dat de laptop tegen een extra stootje kan. Let hier dus goed op. 

  Handzaam

  Dit geldt natuurlijk voor iedere tas. Een laptoptas moet handzaam zijn. Wat jij hierin prettig vindt kan voor een ander juist weer heel onhandig zijn, maar het is in ieder geval aan te raden om een tas te kiezen die je ook op je rug of aan een draagband mee kunt nemen zodat je handen vrij blijven. Toch geven sommige mensen de voorkeur aan een minimale tas die je dus wel altijd in de hand moet dragen. Probeer verschillende tassen uit om te zien welke optie jouw voorkeur heeft. 

  Extra opbergruimte

  Een andere eigenschap die je mee moet nemen is die van de extra ruimte. Wanneer je bijvoorbeeld een oplader, je lunch of een trui mee wil nemen is het handig wanneer jouw tas daar ruimte voor biedt. Denk goed na over hoeveel extra ruimte je nodig hebt en zorg ervoor dat je een tas kiest die deze ruimte daadwerkelijk biedt!

  Duurzaamheid

  Tot slot is ook de duurzaamheid van jouw laptoptas een belangrijk aspect. Om deze reden raden we tassen van nep leer bijvoorbeeld meestal af. Dit slijt relatief snel waardoor jouw tas er niet meer zo mooi uit ziet, terwijl een laptop tas eigenlijk jaren lang mee zou moeten gaan! Kies dus een tas van een duurzaam materiaal dat lang stevig en mooi blijft!

  Op zoek naar jouw ideale laptoptas

  Jij bent uiteindelijk degen die de tas gaat gebruiken, dus zorg ervoor dat je een tas kiest die bij jouw smaak en voorkeuren past. Welke tas dat is verschilt per persoon. Succes!